Menu
header photo

Kahvilan maisemointi: 10 malleja, jotka tuovat ulkoa sisään

Sen lisäksi, että monet kahvilat toimivat paikkoina, joissa voi juoda kupin kahvia ja rentoutua, ne toimivat myös yhteisön keskuksina, tarjoavat ilmaista Wi-Fi:tä ja järjestävät erilaisia muita aktiviteetteja. Ihmisiä, jotka etsivät rentouttavaa paikkaa viettää muutama tunti, houkuttelee kahvila, joka on hiljainen, viihtyisä ja jossa on kunnon kuumia juomia.
Tällaisiin maisemahankkeisiin integroitu kasvillisuus voi parantaa asiakkaiden viihtyvyyttä huomattavasti, koska se alentaa lämpötiloja ja toimii esteenä ilman, äänen ja visuaalisen ympäristön saastumiselle. Covid-19-epidemian aiheuttamien määräysten jälkeen useat rakennukset, erityisesti kahvilat, ovat asettaneet etusijalle avoimet alueet, joissa on luonnollinen ilmanvaihto ja puutarhat.

Kasvien sisällyttäminen kahviloihin maisemahankkeiden avulla on erityisen tärkeää alueilla, joilla lämpötila on korkeampi ympäri vuoden, koska se tarjoaa bioklimaattisia etuja. Siksi sitä näkee niin usein kahviloissa kaikkialla Etelä- ja Kaakkois-Aasiassa, erityisesti Intian, Thaimaan, Vietnamin ja Indonesian kaltaisissa maissa.

http://columncheek2.bravesites.com/entries/general/kuinka-asentaa-ikkunat-ja-viimeistell%C3%A4-yksityiskohdat

Research Artistic Design + Architecture (tai lyhyesti RAD+ar) Tanatap Ring Garden -kahvilassa


Tanatapin Ring Garden -kahvila on kattopuutarhan pienoismalli, jossa on vaihtuvia tasoja ja liikkuvia alustoja. Näiden kelluvien amfiteattereiden verkosto ympäröi keskeisiä viheralueita, joilla ihmiset voivat nauttia trooppisista ulkoilma-aktiviteeteista.


HYVÄÄ AAMUKAHVIA JA HYVÄÄ MATKAA Atelier Suasua / Saint Yangmeizhu


Korkeuden ja syvyyden, valon ja varjon tuntemukset välittyvät sisäänkäynnin ahtaasta käytävästä. Puutarhaan astuessaan näkökenttä näyttää terävöityvän ja kirkastuvan. Kääntämällä vartaloaan vieraat pääsevät pääasuntoon, joka on 3,8 metriä korkea. Heidät toivotetaan tervetulleeksi ja ruokitaan, minkä jälkeen he kääntyvät ympäri ja kävelevät takaisin samaa sisäkäytävää pitkin. Pitkän päivän jälkeen he haluavat rentoutua takahuoneessa. https://baskettramp6.bravejournal.net/post/2022/10/07/Keitti%C3%B6n-remontointivinkkej%C3%A4-j%C3%A4lleenmyyntiin https://wayne1178.edublogs.org/2022/10/18/uusien-rakennusmenetelmien-yhdistaminen-vanhoihin-historiallisiin-rakennuksiin/ Lasiseinien läpi kävijät voivat ihailla puutarhaa ja sen kasvillisuutta kävellessään.


Bonte Café/Yên Design


Luontoelementtien sisällyttäminen suunnitteluun antaa katsojille mahdollisuuden tuntea kukkien ja lehtien pehmeyden samalla kun he nauttivat luonnonvalosta ja ulkoilman tunnelmasta. Kasvit, mukaan lukien erikorkuiset puut, pensaat ja erilaiset köynnökset, peittävät rakenteita. Lämpökysymys ratkaistaan tehokkaasti monien kasvikerrosten avulla.

T ayone Design Studion trooppinen metsä


Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.