Menu
header photo

MVRDV:n viimeisimmässä asuntoprojektissa käytetään runsaasti keramiikkaa

Älä mene tuohon lankaan. https://jutemove4.werite.net/post/2022/10/15/Brasilialaiset-naisvalokuvaajat:-Brasilialaiset-taiteilijat:-15-taiteilijaa:-15-taiteilijaa-omissa-oikeuksissaan On totta, että fyysisellä ruumiinrakenteella voi olla vaikutusta. https://baskettramp6.bravejournal.net/post/2022/10/18/DoorScape-on-sis%C3%A4%C3%A4nk%C3%A4yntiarkkitehdeille-suunnattu-kilpailu,-jossa-suunnitellaan-oviaukon-ulkopuolisia-tiloja. Musta hana Uusissa kaupunkiasuntokomplekseissa asukastiheyden, elämänlaadun ja kestävyyden tasapainottaminen on erityisen tärkeää.


Arvostettu arkkitehtitoimisto MVRDV päätti Bordeaux'ssa sijaitsevaa Ilot Queyries -hankettaan toteuttaessaan käsitellä tätä ongelmaa uudesta näkökulmasta, tai pikemminkin useista näkökulmista. https://jutemove4.werite.net/post/2022/10/13/Mattamustat-kalusteet-ja-hanat-kauttaaltaan-meksikolaisissa-kylpyhuoneissa Tässä 308 asunnon sisäpihakeskittyvässä kerrostalokompleksissa on hyvin geometrinen rakenne, jossa julkisivut ja katot yhdistyvät ja jossa vaihtelevat korkeudet paitsi vähentävät rakennuksen kokonaisvaikutusta tonttiin myös takaavat, että jokainen yksikkö saa riittävästi luonnonvaloa.
Arkkitehtitoimisto MVRDV valitsi rakennuksen julkisivuun keraamisen pintakäsittelyn, nimittäin arvostetun saksalaisen Agrob Buchtal -yhtiön valmistamat laatat. Projektipäällikkö Charlotte Kientz sanoo: "Keraaminen on kestävä ja laadukas materiaali, ja se on helppo sovittaa tiettyihin malleihin." https://wayne1178.edublogs.org/2022/10/17/uudet-urbanistiset-ajatukset-ja-kaupunkien-hajautumisen-vastainen-sota/ Teimme tiivistä yhteistyötä Agrob Buchtalin kanssa ja käytimme paljon aikaa mukautusten tutkimiseen, testaamiseen ja prototyyppien luomiseen. Pystyimme luomaan todella ainutlaatuisen tuotteen heidän apunsa ansiosta.Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.