Menu
header photo

Vaihtoehtoiset näyteikkunat vähittäiskaupan toimipaikoille Näyteikkunat Avoimet tilat

Myymälän suunnittelussa on muutakin kuin pelkkä vitriini, aivan kuten vitriinin luomisessa on muutakin kuin pelkkä esittely. Molemmat hinnat antavat arvoa malliston kokonaisidealle, houkuttelevat uusia kuluttajia ja lisäävät yrityksen mainetta. Ei ole sattumaa, että monet arkkitehdit työskentelevät myös Visual Merchandisingin parissa graafisten suunnittelijoiden ja sisustussuunnittelijoiden, kauppiaiden, stylistien ja muiden kanssa luodakseen kerrontaa luovan ympäristön, joka houkuttelee asiakkaita.

https://baskettramp6.bravejournal.net/post/2022/10/17/Miten-huoltoasemat-ja-s%C3%A4hk%C3%B6autot-vaikuttavat-kaupunkialueisiin Jotta yleisö voisi paremmin samaistua esillä olevaan tuotteeseen, on tärkeää tuntea tilankäytön taktiikat, katsekorkeusnäkökohdat ja huonekalujen sijoittelu. Tästä syystä tarkastelimme muutamia esimerkkejä ArchDaily-sivustolla julkaistuista myymäläsuunnitelmista oppiaksemme niiden menetelmistä ja sisällyttääksemme ne omaan työhömme.


Kutsu kaikille


Nykyaikaiset suunnittelijat ovat päättäneet pitää tilat mahdollisimman helppokulkuisina ja poistaa esteet yleisön ja tilojen, joissa tavaroita myydään, väliltä. Ilman näyteikkunaa asiakkaat tuntevat olonsa helpommaksi kävellä suoraan sisään ja koskettaa tavaroita itse.

Tässä erottuvat sellaiset ratkaisut kuin ikkuna-hylly-ovet sekä sisäänkäyntien geometriset muotoilut, jotka kiinnittävät katseen ja toivottavat sisälle, sekä kontrastisten materiaalien, värien ja valaistuksen käyttö.

Näyteikkunana myymälä


Kun myymälän koko pohjaratkaisu on avoinna, se toimii upeana vitriininä, joka edistää kommunikaatiota rakennuksen sisä- ja ulkopuolen välillä.


Mahdollisia ratkaisuja ovat esimerkiksi myymälän estetiikan uudistaminen tai uusien tapojen keksiminen tavaroiden esillepanoon.

Saa ihmiset ajattelemaan


Mikä voisi olla kiehtovampaa kuin jokin, jossa on ripaus salaperäisyyttä? Salaperäisyyttä henkivä näyteikkuna on toinen vaihtoehto ihmisten houkuttelemiseksi.

Konseptinäyttelyt, jotka lähettävät viestejä paljastamatta esineitä, ovat yksi vaihtoehto, kun taas tyypillisemmät näyteikkunat, joissa on strategisesti sijoitetut ikkunat, ovat toinen vaihtoehto.

Kokeile jotain uutta.


Jos haluat herättää ihmisten huomion tai pitää asiat salassa, perinteisen litteän ikkunan ulkopuolinen ajattelu voi olla paras vaihtoehto. Loppujen lopuksi innovatiivinen arkkitehtoninen näyteikkuna voi tuoda esiin yrityksen innovatiivisen hengen heti alkuunsa.

Jos siis haluat erottua, kokeile näkökulman vaihtamista, maiseman osien yhdistämistä näytteillä oleviin tuotteisiin tai luovuutta orgaanisemman asettelun kanssa.

Vanhojen suosikkien tarkistaminen


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kannattaa pitää mielessä, että todellinen klassikko on ikuisesti juuri sitä ja harvoin epäonnistuu miellyttämään. Jotkin vivahteet, kuten hyvin suunnitellut huonekalut tai mannekiinien käyttötapa, voivat auttaa sitä saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja pysymään ajan tasalla; onhan aina mahdollista lisätä ripaus ainutlaatuisuutta, jos ajattelemme hieman laatikon ulkopuolella.

https://seatmanx2.bloggersdelight.dk/2022/10/19/yhdeksan-spekulatiivista-huvilamallia-balilta-kreikkaan-mukaan-lukien-rantakallio-ja-rantakiinteisto/ Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.